ITGWO update

ITGWO 2021 update

Een bericht vanuit de organisatie van ITGWO:

Beste OVV Leden,
De organisatie van ITGWO heeft een roerige tijd achter de rug, geen Here Comes the Summer en toch ook geen 9 daags zomerkamp, maar met de aankomende versoepelingen gaan we voor een kleine Into The Great Wide Open, let it Happen.
Deze bijzondere, en eenmalig kleinere editie, vindt plaats van 2 -5 september en zal zich concentreren rond het sportveld. Het is qua programma en gevoel een festival wat tussen Here Comes the Summer en een normale Into The Great Wide Open in zit.  We verwachten 3.000 kaarten te gaan verkopen op zaterdag 3 juli.
Wij bereiden aan onze kant de komende week de publiekscommunicatie hierover voor, zaterdag zullen we ook een huis aan huis brief rondsturen op Vlieland hierover. Eilanders zijn ook voor een uitverkocht festival tegen een gereduceerd tarief weer welkom.
Wij zijn blij toch aan de voorbereidingen van een festival te kunnen gaan werken, we zijn de Gemeente Vlieland en ook het Garantiefonds van de overheid dankbaar hiervoor. Mochten er nog vragen leven dan kan er contact opgenomen worden met Arnout, Nienke of Ferry via db@intothegreatwideopen.nl
Groeten, Nienke Bodewes, Ferry Roseboom en Arnout de la Houssaye

Voor vragen, suggesties, verbeteringen en ondersteuning staat de deur van de OVV uiteraard altijd open voor haar leden.

Winkeliers nemen contact op met Robin van Wakeren
Horeca ondernemers met Ilmar Vermeulen of Diede Westers
Duurzaamheid en bedrijventerrein Ate Dijkstra
Algemeen contact via secretariaat@ovvlieland.nl