Samenvatting Wad’n stroom sessie

Samenvatting Wad'n stroom sessie

Een bericht vanuit Visit Wadden:

Tijdens de Wad’n stroom sessie op Vlieland zijn de thema’s gepresenteerd  die dit jaar centraal staan bij het vermarkten van het Waddengebied. Samen met ondernemers en organisaties die een rol spelen in de beleving van de bezoekers, zijn deze thema’s besproken en ingekleurd. Met veel input, inspiratie en ideeën per thema gaan we er dit jaar enthousiast mee aan de slag. Uiteraard in goed overleg en  afstemming met de hoofdrolspelers van het Waddengebied, jij als ondernemer, marketeer of vertegenwoordiger van jouw regio.

Dat is ook het hele idee achter deze serie bijeenkomsten, dat we juist in gesprek willen met jullie als ondernemers. Waar liggen jullie wensen en behoeften? Zodat we samen kunnen werken aan de ontwikkeling van ons unieke Waddengebied. En samen met jullie te kijken wat goed is voor de regionale economie, de bewoners en de omgeving waarin we werken, wonen en recreëren.

Dat alles is voor Visit Wadden waardevolle informatie. Het bepaalt ook hoe ze hun rol kunnen invullen naar onze doelgroep, de Nora van de Wadden, zodat zij het Waddengebied ontdekt en beleeft op de manier waarop we er met zijn allen beter van worden. Dit document: WAD'N stroom - Vlieland is een samenvatting van de sessie die 18 maart 2021 plaatsvond. Helaas geen fysieke ontmoeting, maar een geslaagde online bijeenkomst via Networkapp.

Je kon kiezen uit de volgende thema’s

  • Smaak van de Wadden
  • Voel je vrij op de Wadden
  • Ode aan het Landschap
  • Donkerte van de Wadden

Je kunt het document hier downloaden : WAD'N stroom - Vlieland

Voor vragen, suggesties, verbeteringen en ondersteuning staat de deur van de OVV uiteraard altijd open voor haar leden.

Winkeliers nemen contact op met Robin van Wakeren
Horeca ondernemers met Ilmar Vermeulen of Diede Westers
Duurzaamheid en bedrijventerrein Ate Dijkstra
Algemeen contact via secretariaat@ovvlieland.nl